NATURLIG HUDPLEIE – FÅ INGREDIENSER

FRI frakt over 1200,-

NATURLIG HUDPLEIE – FÅ INGREDIENSER

Forstår du din hudpleie?

foto ingredienser Ærlig by Walle hudpleie

 

Vi er mange som benytter oss av en lang liste kosmetiske produkter gjennom dagen. Såpe, hårprodukter, deodorant, kremer, sminke, barberskum, tannkrem osv. Har du ett bevisst forhold til hva dine utvalgte produkter inneholder? Vet du hva du tilfører kroppen din?

 

foto naturbilde talgkrem naturell Ærlig by Walle hudpleie
foto naturbilde ansiktskrem lavendel Ærlig by Walle hudpleie

JAKTEN PÅ TRYGGE PRODUKTER

Det finnes en jungel av kosmetiske produkter der ute. Leser du det som står med liten skrift på emballasjen? For vanskelig å forstå? Hvert enkelt fremmedord representerer noe du tilsetter kroppen din. Å sette seg inn i dette krever tid og interesse. Det blir for ressurskrevende for de fleste av oss. Vi vil bare ha en ansiktskrem å starte dagen med. Eller et trygt og godt produkt til våre små. Helst et som ikke inneholder hormonforstyrrende eller allergifremkallende stoffer. Enkelt og greit!?

komplisert for forbrukere

Lange ingredienslister med navn vi ikke kjenner gjør det vanskelig for oss som forbrukere å ta gode valg. I innholdet finner vi fargestoffer, konserverende stoffer, virkestoffer. De har navn som Bytulparaben og Propylenglykol. For å komplisere det ytterligere kan ingrediensene skjule seg bak ulike navn. For deg med allergier kan dette by på ekstra utfordringer. Hvorfor må det være så komplisert? Ærlig by Walle tilbyr hudpleie med så lite som 2 og 3 ingredienser! Se for eksempel vår Talgkrem naturell eller vår bestselger Ringblomstsalve. 

STORT ANSVAR FOR EGEN TRYGGHET

Norges astma og allergiforbunds (NAAF) sider kan en lese om Methylisothiazolinone (MI). Et konserverende stoff som viser seg å være svært allergifremkallende. MI er fortsatt hyppig brukt i kosmetikk. Det er riktignok ikke lenger lov å tilsette MI i kosmetikk som blir værende på huden. Det sier kanskje sitt? I ingredienslisten kan MI skjule seg i andre ingredienser som chloromethylisothiazolinone. NAAF mener merking av kosmetiske produkter ikke er tilfredsstillende. Vi som forbrukere blir sittende igjen med mye av ansvaret selv.

HORMONFORSTYRRENDE PARABENER

Parabener er en gruppe stoffer som tilsettes kosmetikk på grunn av gode konserverende egenskaper. Parabener har fått mye fokus i de senere årene på grunn av usikkerhet rundt påvirkning av hormonsystemet vårt. Gjennom kosmetikkforskriften reguleres tillatte konsentrasjoner av parabener. Mengden vi får i oss er dermed under kontroll. Så da er det vel greit da?

 

velg PRODUKTER DU FORSTÅR

Gjør det enkelt for deg selv. Glem lange lister med navn du ikke har noe forhold til. Produkter med få og gjenkjennbare ingredienser letter jobben for deg som forbruker. Vær bevisst hva du tilfører kroppen din. Ikke gi opp din søken etter gode, trygge produkter! Ærlig by Walle er en ukomplisert hudpleieserie. Vi vil bidra til enklere, klokere, bevisste valg. Se våre produkter her. 

DEL med

Facebook
Email

Se tidligere innlegg

Handlekurv