NATURLIG HUDPLEIE – FÅ INGREDIENSER

By walle logo uten ring

FRI frakt over 1200,-

FRI FRAKT OVER 800 KR

Nyt solen med riktig beskyttelse

foto solkrem Ærlig by Walle

Da er våren her! Dagene blir lengre og lysere. Solen titter gradvis mer frem. Vekk med den trette bleke vinterhuden. Endelig et snev av farge i ansiktet. Det gjør godt med sol, men det krever at vi beskytter oss. Hvordan beskytter du deg i solen?

foto kurv med solkrem fra Ærlig by Walle
solkrem i natur fra Ærlig by Walle

SOL ER BRA FOR OSS

Ingen tvil om at solen gjør oss godt. Å kjenne solens stråler varme gir en god følelse. Vi får energi og opplever en lettere, mer positiv sinnsstemning. UV- stråling fra solen stimulerer kroppens egen D- vitamin produksjon. D- vitamin spiller en viktig rolle i kroppens kalsium- omsetning og er dermed viktig for tenner, muskler og skjelett. Immunforsvaret påvirkes også av vårt D- vitamin nivå.

SUNT SOLVETT

Målet må være å utnytte solens positive helseeffekter, men unngå at huden blir brent. Hørt om solvettreglene?

  • Dekk deg til med klær. Bruk solbriller eller en deilig, stor solhatt.
  • Søk skygge, særlig mellom klokken 12-15. Når solen står høyest på himmelen er UV- strålingen sterkest.
  • Snø og sjø reflekterer solstrålene. Da øker UV- strålingen og da også sjansen for solbrenthet. Mange av oss har sittet i påskefjellet og angret på litt for heftig soling?
  • Husk solkrem på hud som eksponeres for sol over lengre tid.

KJEMISK VS FYSISK SOLFILTER

En solkrem inneholder fysisk eller kjemisk solfilter, eventuelt en kombinasjon av de to. Et kjemisk solfilter trekker inn i huden og omdanner UV- strålene til ufarlige bølgelengder. Et fysisk solfilter legger seg som en ytre barriere på huden og reflekterer solstrålene bort. Dersom man har allergi eller sensitiv hud kan det være en fordel å velge en solkrem med fysisk solfilter.

SINKOKSID - ET NATURLIG SOLFILTER

Ærlig by Walle bruker det fysiske solfilteret sinkoksid. Sinkoksid er en forbindelse mellom mineralet sink og oksygen. Sinkoksid har en lang tradisjon innen medisinsk bruk. Ærlig by Walle bruker sinkoksid som er NON-NANO for å unngå at små nano partikler trenger gjennom hudens porer og inn i blodbanen. 

HVORDAN VELGE SOLKREM?

Valg av solkrem er et tema som jevnlig er oppe til diskusjon. Hvert år publiseres det tester av solkrem. Solkrem uten hormonforstyrrende, allergifremkallende eller miljøbelastende ingredienser fremheves som gode alternativer. Testene skal hjelpe oss som forbrukere å ta gode valg. Men fungerer de også som skremmende lesing? Bør det ikke være en selvfølge at det du smører på huden ikke inneholder denne type ingredienser? Solkrem fra Ærlig by Walle inneholder kun ingredienser du kan føle deg trygg på. 

 

«Ærlig solkrem er helt fantastisk! Veldig lite farge, ikke klissete, enkel og god å smøre på og lukter helt perfekt, ikke for mye ikke for lite! Første gang jeg ikke har hatt et behov for å vaske solkrem av når dagen er over.»

PLEIENDE SOLKREM PÅ FARTEN

Solkrem fra Ærlig by Walle er basert på ingredienser som gir huden fuktighet og næring. Den kommer i praktisk metallboks på 50 ml som lett får plass i lommen eller en lite veske. Tilbring noen minutter i solen hver dag for påfyll av D-vitamin. Dekk deg så til som solvettreglene sier. Smør deg med Ærlig by Walle solkrem i ansiktet og andre steder som eksponeres for mer langvarig stråling. Livet er best ute! ENJOY!

DEL med

Facebook
Email

Se tidligere innlegg

Handlekurv