NATURLIG HUDPLEIE – FÅ INGREDIENSER

FRI frakt over 1200,-

NATURLIG HUDPLEIE – FÅ INGREDIENSER

PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæringen informerer om hvordan Ærlig by Walle (organisasjonsnummer 99565308) samler inn og bruker data og personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når vi samler inn personopplysninger om deg og beskriver også hvordan vi benytter anonymiserte opplysninger.

Vi forklarer hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan vi behandler disse og hvilket formål behandlingen har, samt hvordan du kan gå frem for å endre/slette opplysningene om deg.

Hva er en personopplysning?

En personopplysning er enhver opplysning som kan knyttes til en enkeltperson, direkte eller indirekte, som for eksempel navn, postadresse, e-postadresse, mobilnummer og/eller IP-adresse.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Ærlig by Walle (organisasjonsnummer 99565308) ved eier/daglig leder Janne Walle, er behandlingsansvarlig for de personopplysninger vi behandler i forbindelse med kontakt, kjøp, bruk av nettsider og ellers hvis vi skulle motta personopplysninger på annen måte.

Bruk av informasjonskapsler

Ærlig by Walle bruker informasjonskapsler (cookies) til å loggføre bruken av bywalle.no. Formålet med dette er å føre statistikk over bruken og danne grunnlag for å kunne forbedre nettsiden. Målet er å gi våre besøkende en så god brukeropplevelse som mulig.

Hva er informasjonskapsler/cookies?

Informasjonskapsler er noe de fleste nettsider benytter seg av. En informasjonskapsel er et lite stykke kode/tekstfil som legges i din nettleser når du besøker våre sider. Den gjør at vi kan se hvilke sider som besøkes, hvilke knapper som klikkes på og hvordan du navigerer på siden. Vi samler også inn informasjon f.eks. om hvilken nettleser du bruker, navigasjon og hvor lenge du er på siden. Dette gjør vi for å tilpasse innholdet på nettstedet og gi gode brukeropplevelser. De fleste nettlesere (Internet Explorer, Google Chrome, Safari, osv.) er stilt inn til å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapslene ikke aksepteres.

Slik går du frem for å endre eller slette cookies i de ulike nettlesere:

Cookie-innstillinger i Internet Explorer

Cookie-innstillinger in Firefox

Cookie-innstillinger i Google Chrome

Cookie-innstillinger i Safari web og iOS.

Hva vi bruker informasjonskapsler til:

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på våre nettsider. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden.

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg. Vi lagrer data som bevegelser på nettsiden og visse handlinger (f.eks. om besøket ender med et kjøp). Alle opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Facebook og SnapChat Pixel.

Facebook og SnapChat Pixel benyttes for å spore anonymt hvem som har besøkt nettsiden og hvilke sider de har besøkt. Dette gjør vi for å måle effekt av annonsering i sosiale medier. Ved å spore handlingene brukeren utfører på nettstedet er vi i stand til å forbedre annonser, treffe målgrupper og drive remarketing. (Facebook pixel benyttes også for Instagram og Messenger)

Denne informasjonen er anonymisert.

Innhenting av kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon som samles inn gjennom kontakt og bestilling lagres i en begrenset periode. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet, da vi for eksempel er avhengig av adresse for utsendelse av pakker.

 

Formålet med informasjonen som innhentes:

Å gi kunder tilgang til våre produkter gjennom kjøp.
Å sende relevant informasjon til kunder.
Du har rett til innsyn i personopplysninger om deg og hvordan de behandles. Du har også rett til å få å rettet feilaktige opplysninger vi har om deg, få opplysningene slettet eller å begrense behandlingen av personopplysningene i henhold til personopplysningsloven.
Du kan kontakte oss på aerligbywalle@gmail.com for tilgang til, endring eller sletting av informasjon.

Handlekurv