NATURLIG HUDPLEIE – FÅ INGREDIENSER

By walle logo uten ring

FRI frakt over 1200,-

FRI FRAKT OVER 800 KR

Spørsmål & svar

Det er flott og viktig at man er ekstra kritisk til hva som smøres på kroppen under og etter graviditet. Ærlig by Walle er en mild hudpleieserie med naturlige, næringsrike ingredienser, fri for alle syntetiske stoffer og unødvendige tilsetninger.

Noen av våre produkter inneholder eteriske oljer. Om bruk av eteriske oljer til gravide og ammende kan man lese ulike råd og anbefalinger. Det skyldes nok først og fremst at det ikke finnes tilstrekkelig forskning på dette området. Mange bruker eteriske oljer aktivt, både i forbindelse med svangerskap og til de minste barna. Les litt om det, ta valg som føles riktig for deg.

Vi bruker kun rene eteriske oljer som er 100% naturlig og uten andre tilsetningsstoffer. Lavendel og romersk kamille regnes som noen av de mildeste  eteriske oljene. Våre produkter inneholder under 1% eterisk olje. Vi tilbyr også produkter uten eteriske oljer. Ta gjerne kontakt for veiledning i valg av produkter.

Kremen trekker godt inn, etterlater huden myk og smidig og gir fuktighet som varer. Vår erfaring er at talgbasert hudpleie gir en følelse av en mer tilfreds hud. Kremen er drøy i bruk. Prøv deg frem, du kommer langt med lite.

Mange med sår, sprukken hud har hatt glede av vår hudpleieserie fordi den ikke svir ved påføring. Dette kommer ekstra godt med når det er behov for hudpleie til barn. Produktene fra Ærlig by Walle gir sår og sprukken hud den næring den trenger for å heles. 

Vi mener våre produkter er noe av det mildeste på markedet. Om eteriske oljer til de minste barna gjelder det samme som vi skriver om graviditet og amming i spørsmålet over. Les litt om det, ta valg som føles riktig for deg. Vi anbefaler gjerne talgkrem naturell og ringblomstsalve til de minste barna. De er begge uten eteriske oljer

Lukten av talg vil vi beskrive som mild og naturlig. Noen av våre produkter er tilsatt eteriske oljer som lavendel, rosmarin og romersk kamille. De utvalgte eteriske oljene har positive egenskaper for huden og gir produktene en herlig lukt. Det blir opp til deg hva du fortrekker. Vi håper og tror at vi har noe for enhver smak og vi veileder gjerne slik at du blir fornøyd med de valg du tar.

Rød palmeolje er ikke det samme som hvit palmeolje som først og fremst kan sees som et avfallsprodukt tappet for verdifull næring. Rød palmeolje er en uraffinert olje og er den plantebaserte oljen med høyest nivå av vitamin A og E som har stor betydning for huden vår. Ærlig by Walle bruker kun rød palmeolje fra produsenter med fokus på bærekraft hvor hensyn til dyr, miljø og lokal befolkning vektlegges.

Kontakt oss

Ønsker du å selge vår hudpleieserie i din butikk eller har du spørsmål om produktene, så ønsker vi gjerne å høre fra deg!

Handlekurv