NATURLIG HUDPLEIE – FÅ INGREDIENSER

FRI frakt over 1200,-

NATURLIG HUDPLEIE – FÅ INGREDIENSER

Omsorgsfull hudpleie i kulden

foto ringblomstsalve og talgkrem naturell Ærlig by Walle

Kan du kjenne på huden at vi er på vei inn i den kaldere tiden av året? Huden trenger litt ekstra omsorg de kommende månedene. Nøkkelen til en mer tilfreds hud kan ligge i valg av hudpleieprodukter.

 

foto hudpleie ærlig by walle

HØST- OG VINTERHUD

Høst og vinter betyr at huden utsettes for store temperaturendringer. Varmt og tørt inneklima mot den kalde temperaturen ute. Hudens naturlige fuktighet fordamper og huden blir tørrere. Føles huden stram og irritert? Økt påkjenning krever et høyere omsorgsnivå. Gi huden litt ekstra oppmerksomhet nå.

sensitiv hud mer utsatt

For mange er den kaldere tiden på året en utfordring for huden. Sensitiv hud er ekstra utsatt for uttørring denne tiden. Dette kan føre til forverring av hudplager som eksem, psoriasis og acne. De siste årene har hverdagen også vært preget av økt fokus på hygiene og smittevern. Utallige runder med håndvask og spriting blir en ekstra belastende faktor. Dette merkes ekstra godt ved sensitiv hud og for de minste barna.

hvorfor talg i hudpleie?

Hvordan tar du vare på huden i kulden? Huden trenger fuktighet, næring og beskyttelse. Talg bidrar med alt dette. Talg pleier skadet hud og beskytter mot ytre påvirkning. Talg gir huden den næring den trenger for å reparere seg selv. Fordi talg er naturlig næringsrikt bruker Ærlig by Walle få andre ingredienser. Altså perfekt til deg med sensitiv hud! Les mer om talg her. 

HUDPLEIE BARNA LIKER

Påføring av kremer og salver på sår, sprukken hud kan føre til svie. Barn kan assosierer smøring av huden med ubehag. De er derfor ikke alltid like takknemlig når foreldre ønsker smøre dem. Sjeldnere smøring øker uttørring og huden forverres ytterligere. Mange har fremhevet nettopp fravær av svie ved bruk av våre produkter. Barn opplever lindring og har selv tatt initiativ til å smøre seg. Slik kan den vonde sirkelen brytes. 

til tørr og sår hud

Til tørre sprukne hender og andre tørre hudpartier vil vi anbefale Ærlig by Walle ringblomstsalve, kamillesalve eller vår talgkrem naturell. Talgkrem naturell inneholder kun to ingredienser, perfekt for de aller minste. Ringblomst er kjent for å være sårtilhelende. Kamillesalven er lindrende og mykgjørende. Et tips kan være å smøre huden før natten. Da får kremen god tid til å virke. Ved ekstra behov for fuktighet til hender, sov med tynne bomullshansker etter at du har smurt deg godt.

kuldekrem

Hva gjør en kuldekrem egentlig? En kuldekrem er en fet og god krem. Den legger seg som et beskyttende lag utenpå huden. Ved å hindre fordamping av hudens naturlige fuktighet reduseres risiko for uttørring. Det er ikke dokumentert at bruk av kuldekrem beskytter huden mot frostskader. Bekledning og tiden vi tilbringer i svært kalde omgivelser er derfor viktige element. Ærlig by Walle ringblomstsalve, kamillesalve og talgkrem naturell er perfekt som kuldekrem. Rik, nærende hudpleie, uten vann på ingredienslisten.

ANSIKTET MÅ TÅLE EN STØYT

Ansiktet lar seg ikke dekke til som resten av kroppen og er derfor ekstra utsatt i kulden. Huden i ansiktet trenger beskyttelse og litt ekstra næring gjennom vinteren. Ærlig by Walle ansiktskrem er perfekt for den kommende sesongen. Finnes i tre ulike varianter, lavendel, sitrongress/rosmarin eller gran/bergamot.

«Jeg er utdannet hudsykepleier, og har tidligere jobbet på hudavdelingen på Haukeland universitetssykehus. Jeg velger kremene til Ærlig by Walle fordi dette er "rene" produkter, laget av ekte talg. Ansiktskremen er min favoritt og redning for en tørr vinterhud.»

Det er en stor glede at vi stadig får tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. At dere opplever positive effekter ved bruk av Ærlig by Walle produkter er inspirerende. Vi vil gi deg det huden din trenger. Naturlig næring uten syntetiske tilsetningsstoffer. Ta vare på huden din gjennom kaldere tider. Hudpleie basert på talg fra 100% gressforet storfe er et godt valg for den kommende sesongen.

DEL med

Facebook
Email

Se tidligere innlegg

Handlekurv