NATURLIG HUDPLEIE – FÅ INGREDIENSER

By walle logo uten ring

FRI frakt over 1200,-

FRI FRAKT OVER 800 KR

Ren Mat har testet Ærlig by Walle

foto Ærlig by walle i REN MAT

Les hva magasinet REN MAT skriver om produkter fra Ærlig by Walle og finn ut om dette kan være en hudpleieserie for deg.

foto tekst om Ærlig by Walle i Ren mat
foto ansiktskrem lavendel Ærlig by Walle

EN FELLES VISJON OM KLOKERE VALG

REN MAT er et inspirasjonsmagasin som skriver om økologisk mat og grønn livsstil. Magasinet utgis av Økologisk Norge. Leseren introduseres for bøndene bak maten og kan lese oppskrifter, relevante artikler, forskning, samt tanker og tips til en grønnere hverdag. REN MAT bidrar til økt kunnskap om hvordan maten produseres. Vi som forbrukere inspireres til å ta gode valg. Gode valg for mennesket, dyr og for naturen rundt oss. Dette er en visjon Ærlig by Walle kan stille seg bak. Det er derfor en glede at REN MAT har ønsket å teste våre produkter. 

les hva ren mat skriver om vår ansiktskrem

Ansiktskrem fra Ærlig by Walle kommer i to ulike varianter. Frisk lukt av sitrongress og rosmarin eller herlig lukt av lavendel.  REN MAT har testet Ærlig by Walle ansiktskrem lavendel. 

"Talg fra storfe på huden? Absolutt. Vi har testet ansiktskremen fra Ærlig by Walle som inneholder talg fra gressfora storfe fra økologisk landbruk og kan bekrefte at kremen er delikat, utrolig fuktighetsgivende og dufter godt av lavendel."

I vår nettbutikk finner du også kroppskrem, magnesiumkrem, ringblomstsalve, leppepomade, solkrem og talgkrem naturell. 

om talg i hudpleie

Hudpleieserien Ærlig by Walle er basert på talg fra 100% gressforet storfe. Tradisjonelt sett har talg vært en godt utnyttet ressurs innen helse og velvære. Talg inneholder de fettløselige vitaminene A, D, E og K og fungerer dermed som en naturlig næringsbombe for huden. Ærlig by Walle ønsker å løfte denne glemte ressursen frem i lyset igjen. Les gjerne mer om bruk av talg i hudpleieprodukter her

sunne og bærekraftige produkter

Vi som forbrukere må ta bevisste valg og etterspørre bærekraftige produkter. Slik kan vi bidra til en sunnere og bedre verden. Hudpleie behøver ikke være komplisert. Talg er naturlig næringsrikt. Vi trenger derfor få andre ingredienser for å skape den optimale pleie til huden. Ærlig by Walle er sunne og bærekraftige produkter du kan forstå. Slik vil vi bidra til at du kan ta gode valg for kroppen din. 

DEL med

Facebook
Email

Se tidligere innlegg

Handlekurv